Se det nye klippet fra Call of Duty: Infinite Warfare

Sony har sluppet åtte minutter fra det nye spillet, som leverer intens kamp i verdensrommet.

Den nye tittelen i Activisions umåtelig populære skytespillserie Call of Duty, som denne gangen bærer undertittelen Inifinite Warfare, ble først avslørt i begynnelsen av mai i år. Ikke helt uventet byr E3-messen på flere godbiter fra spillet.

Sony har nå sluppet et åtte minutter langt klipp fra Call of Duty: Inifinite Warfare som gir oss et ganske godt innblikk i hva vi har i vente. Klippet kan du ser øverst i artikkelen.

Se alle E3-nyhetene her »

Storslåtte kamper i verdensrommet

Som de fleste antakelig har fått med seg foregår det nye spillet i verdensrommet. I det ferske klippet ser vi hvordan en pilot ved navn Reyes og teamet hans infiltrerer et digert fiendtlig skip kalt SetDef, med tilhørende, intens nærkamp i vektløs tilstand.

I Call of Duty: Infinite Warfare forlater vi jorda.
Activision

Bakgrunnshistorien i Call of Duty: Infinite Warfare er at Jorden har blitt tømt for naturressurser, noe som har gjort at innbyggerne er blitt avhengige av kolonier som er etablert rundt omkring i solsystemet for å samle ressurser fra andre planeter og asteroider.

Disse koloniene er imidlertid attraktive for militante grupper, som søker å kontrollere dem. Din oppgave er å stanse disse og sikre Jordens fremtid som kaptein Nick Reyes, noe som skal legge til rette for ganske så storstilte kamper i rommet.

Call of Duty: Infinite Warfare kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 4. november i år.

Sony avduket også et annet storslått spill som foregår i verdensrommet:
Se traileren til VR-spillet Farpoint »

Siste fra forsiden