Slik blir Call of Duty: Infinite Warfare

Activision lover storslåtte kamper, action-fylte flysekvenser og en sømløs verden.

Activision

Annonseringen av Call of Duty: Infinite Warfare gikk ikke helt som Activision og Infinity Ward hadde sett for seg, takket være lekkasjen av spillets trailer noen timer før den store kunngjøringen. Riktignok klarte utgiveren å holde noen av detaljene rundt spillet hemmelige, og mandag kveld kunne de avsløre mer om hva vi har i vente.

Mot nye høyder

Se den første traileren for Call of Duty: Infinite Warfare. (Video: Activision)

Call of Duty: Infinite Warfare tar serien bokstavelig talt til nye høyder, med en handling som er satt til verdensrommet, langt inn i fremtiden. Etter å ha brukt opp jordas naturressurser er menneskeheten avhengig av utenomjordiske kolonier for å overleve, men en opprørerstyrkes stadige forsøk på å kapre koloniene utgjør en stor trussel.

Spillere inntar rollen som piloten Reyes, som må ta opp kampen mot opprørerne – både til fots og i luften. Activision lover storslåtte bakkekamper og action-fylte flysekvenser i en spillverden ulikt noe fans har opplevd i tidligere Call of Duty-spill:

I Call of Duty: Infinite Warfare forlater vi jorda.
Activision

– Med Call of Duty: Infinite Warfare tar vi Call of Duty til steder fans ikke har fått oppleve tidligere i serien. På den ene siden byr dette spillet på den samme hardbarkede krigsopplevelsen som Call of Duty er kjent for, men på den andre siden tar fremtidssettingen spillere med på en episk reise med fantastisk innovasjon og nye opplevelser for fansen, fortalte Infinity Ward-sjef Dave Stohl.

Store deler av enspillerkampanjen skal foregå i en sømløs verden, der overgangen mellom bakkekamper og flysekvenser stort sett vil foregå uten å bli avbrutt av lasteskjermer.

Flerspiller og zombier

Call of Duty: Infinite Warfare byr på en hektisk flerspillerdel.
Activision

For spillere som er mer interessert i Call of Duty: Infinite Warfares flerspillerdel lover Activision en opplevelse som bygger videre på bevegelsessystemet fra seriens tidligere spill. Flerspillerbrettene er designet for hektiske kamper mellom spillere, og vektlegger taktisk manøvrering og strategisk bruk av omgivelsene.

Også denne gangen kan spillere kjempe mot vandøde, enten alene eller sammen med venner, men zombie-modusen har visstnok gjennomgått store endringer siden sist gang. Akkurat hva som er nytt får vi imidlertid ikke vite før senere på året, når Activision offisielt skal trekke sløret av zombie-modusen.

Call of Duty: Infinite Warfare kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 4. november i år.

En nyversjon av Call of Duty 4: Modern Warfare er også på vei.
Vil du ha den er du imidlertid nødt til å kjøpe Call of Duty: Infinite Warfare »

Les også
Anmeldelse: Call of Duty: Infinite Warfare

Siste fra forsiden