Se den nye Call of Duty-traileren

Ryktene stemte: Call of Duty: Infinite Warfare tar sted i verdensrommet.

I kveld klokka 19:30 skal Activision og Infinity Ward etter planen snakke om det Call of Duty-spillet i en livestream. Det ser likevel ut som om noen trykket på en «publiser»-knapp litt for tidlig i statene – tidlig mandag dukket det nemlig plutselig opp en trailer på det amerikanske videonettstedet Hulu. Activision har fulgt opp med en offisiell lansering av traileren.

Videoen – som du kan ovenfor – er det første vi har sett av Call of Duty: Infinite Warfare. Her ser vi kamper i verdensrommet, blant annet mellom flere romskip. Skulle videoen plutselig forsvinne kan du se en kopi av traileren på YouTube.

Dermed stemte ryktene fra mars om at spillet by på kamper mellom grupper i det ytre rom, satt langt inn i fremtiden. Det er Infinity Ward som står bak spillet, og det skal ikke være knyttet til noen av de eksisterende Call of Duty-seriene.

Slippdato og -plattformer bekreftes også i traileren. Call of Duty: Infinite Warfare kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 4. november i år.

Pusser opp Call of Duty 4 samtidig

Like før helgen skrev vi også om at det lekket ut et bilde av en reklameplakat på nettet. Den byr på en interessant flik av informasjon: det kommer en «Legacy Edition» av Call of Duty: Infinite Warfare, der man får med noe som heter Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Mest sannsynlig er det snakk om en oppusset utgave av Call of Duty 4: Modern Warfare fra 2007 – spillet som av mange regnes som seriens høydepunkt. En annen lekkasje meldte om at spillet inneholder kampanjedelen og 10 oppussede flerspillerkart.

Vi hadde et blandet inntrykk av det nyeste spillet i høst.
Call of Duty: Black Ops III reddes av en tilfredsstillende flerspiller »

Siste fra forsiden