Mortal Kombat 11 - Trailer

Se en haug med videoer fra blodige Mortal Kombat 11

I desember ble det ellevte kapittelet i Mortal Kombat-serien avduket på Game Awards-utdelingen med en trailer som ga oss i alle fall et lite innblikk i spillet. Nå har utvikleren imidlertid gitt oss et helt lass av klipp som fansen kan kose seg med.

NetherRealm Studios avholdt nylig et arrangement i Los Angeles hvor mange flere detaljer – og videoer – av Mortal Kombat 11 ble presentert. Videoene ligger på spillets offisielle YouTube-kanal.

Mange nyheter

WB Games

Under presentasjonen tas vi med gjennom valg av figurer og mange av de nye og gamle angrepene og figurene – og selvsagt et knippe av de ikoniske og kreativt supervoldelige «fatality»-avslutningene.

Mortal Kombat 11 skal gi spillerne nye og langt mer detaljerte måter å konfigurere slåsskjempene sine på, og den visuelle kvaliteten er jekket opp mange hakk takket være blant annet helt ny grafikkmotor.

Utvikleren er også denne gangen NetherRealm Studios, som stod bak «rebooten» Mortal Kombat fra 2011 og Mortal Kombat X fra 2015, samt fjorårets Injustice 2.

Mortal Kombat 11 lanseres den 23. april til alle de store plattformene, altså PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Les også: – EA har kansellert kommende Star Wars-spill »

Siste fra forsiden