Mortal Kombat 11 er kunngjort – her er den blodige traileren

Den nylig avholdte Game Awards-utdelingen hadde en skikkelig godbit på lur på fans av slåssespill. Det neste, etterlengtede kapittelet i den nå ganske lange Mortal Kombat-serien ble nemlig avduket.

Mortal Kombat 11 lanseres den 23. april til alle de store plattformene, altså PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. En trailer kan du se øverst i artikkelen.

WB Games

Detaljert konfigurasjon

Flere av de kjente figurene fra slåssespillserien er tilbake, deriblant Raiden og Scorpion, som begge figurerer i traileren. Et knippe helt nye figurer har i tillegg inntatt arenaen, og den karakteristiske blodsutgytelsen ser ikke ut til å skuffe denne gangen heller.

Mortal Kombat 11 skal gi spillerne nye og langt mer detaljerte måter å konfigurere slåsskjempene sine på, og den visuelle kvaliteten er jekket opp mange hakk takket være blant annet helt ny grafikkmotor.

Utvikleren er også denne gangen NetherRealm Studios, som stod bak «rebooten» Mortal Kombat fra 2011 og Mortal Kombat X fra 2015, samt fjorårets Injustice 2.

Mortal Kombat-serien startet med arkadespillet Mortal Kombat fra 1992, som ble portet til blant annet Super Nintendo og Sega Mega Drive, og består i tillegg til de elleve hovedspillene også av en rekke spinoff-titler.

Les også: Obsidians neste prosjekt er et science-fictionrollespill i førsteperson »

Siste fra forsiden