Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 1

Se hva som gjemmer seg bak årets første luke

Du trodde vel ikke vi hadde glemt kalenderen i år?

Shutterstock/YanLev

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Forza Horizon 2. (Skjermbilde: Microsoft)
Sunset Overdrive. (Skjermbilde: Microsoft)
Microsoft

Først ut er en pakke med racingspillet Forza Horizon 2 og actionspillet Sunset Overdrive for Xbox One.

Forza Horizon 2 foregår i en åpen verden og omtales som et paradis for bilelskere. Her får du en bunnsolid opplevelse, med et variert utvalg bilder og en solid blanding av arkadeaktige sjangertrekk. Det er alltid noe å gjøre i dette bilspillet, og det er en fryd å kjøre som man vil, nesten hvor man vil.

Sunset Overdrive er heller aldri kjedelig. Dette actionspillet er herlig befriende, det er voksent, voldelig og hysterisk morsomt. Når du får parkoursystemet i fingrene er det ingenting som hindrer deg å navigere på tvers av mutantinfiserte Sunset City uten å berøre bakken. Gapskratt og latterbrøl vil komme med frekvente mellomrom.

For å være med i trekningen om denne spillpakken må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Spillrulett
704 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden