Konkurranse

Se hva som ligger bak dagens luke

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Headsett som kjøler

HP Omen

I dag kan du vinne et HP Omen Mindframe Prime-headsett. Dette headsettet er ganske unikt i og med at det har en innebygget kjølefunksjon. Ellers byr headsettet på støykansellering som gjør at mikrofonen filtrerer ut støy, virtuell 7.1 surround og mulighet til å justere ting som EQ, kjøleinnstillinger og lyssetting i Omen Command Center. Headsettet fungerer best med en Windows-PC, men kan også brukes på alle andre enheter som har en USB-A-inngang.

Premien er levert av Omen by HP.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
20 har spilt i dag

20 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden