Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 1

Se hva som skjuler seg bak årets første kalenderluke

Julekalenderen er i gang, og vi har mye kult på lager til dere.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Destiny: The Taken King.

I første luke har vi funnet fram Destiny: The Taken King Digital Collector's Edition til Xbox One. The Taken King er Bungie's største utvidelsespakke til online-skytespillet Destiny, som endret på nivåprogresjonen i spillet og hadde en rekke andre forbedringer.

En av hettegenserene du kan vinne.

I Destiny kan du spille både sammen med og mot andre spillere på nett, utføre oppdrag for erfaringspoeng og oppgradere utstyret ditt. Vår anmelder mente originalspillet hadde en solid flerspiller, men ble litt repetitivt - noe mange mener har blitt forbedret med The Taken King.

The Taken King ble utgitt i september i år, og i Digital Collector's Edition får du med originalspillet, The Taken King-utvidelsen, samt alle tidligere utvidelsespakker. Videre følger det også med en våpenpakke og en arsenalpakke, pluss tre eksotiske gjenstander med erfaringspoeng-bonus, tre «emotes» og tre fargepaletter til rustningen din.

Men det ender ikke der. Med i premiepakken vår får du også to fete hettegensere, en t-skjorte og en notatblokk.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden