Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 2

Se hva som skjuler seg bak dagens kalenderluke

Er du klar for streaming og podkasting?

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Julekalenderen er i gang igjen. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i årets kalender, inkludert spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Kjempeanvendelig mikrofon

Blue Yeti Vintage White.
Blue Microphones

I årets andre luke er Blue Microphones sin Yeti å finne. Denne kondensatormikrofonen har blitt en av de mest populære blant nyoppstartede streamere og podkast-entusiaster.

Den er enkel å bruke: Bare plugg i datamaskinen via USB – ingen behov for lydkort og alt for lange XLR-kabler her. I tillegg er det mulig å veksle mellom fire forskjellige lydkarakteristikker.

For eksempel kan du få mikrofonen til å ta opp i kun én retning, som er perfekt for streaming og andre situasjoner hvor kun én stemme skal tas opp. Videre er det mulig å ta opp omnidireksjonalt, for å fange lyder i hele opptaksområdet, eller bidireksjonalt til tomanns-podkaster eller intervjuer.

Det er også mulig å koble en hodetelefon direkte i mikrofonen for å høre hva mikrofonen oppfatter i sanntid. Den er for øvrig veldig enkel å sette opp, og kan vinkles i mange retninger for å tilpasse ditt oppsett.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
128 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden