Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 14

Se hva som skjuler seg bak dagens luke

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Stilig mikrofon

I dag kan du vinne en Blue Spark SL – en kondensatormikrofon levert av Related.dk. Blue Spark SL er basert på den opprinnelige Spark-mikrofonen som er verdens bestselgende kondensatormikrofon for studiobruk. Denne varianten er modernisert litt, blant annet med et valgbart high-pass-filter på 100 Hz og en -20 dB pad for mer kraftige lyder. Frekvensområdet er mellom 20 og 20 000 Hz, noe som vil plukke opp så å si alt av lyd.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
55 har spilt i dag

55 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden