Se hvordan denne svære Grand Theft Auto V-modden gjør spillet mye vakrere

Modifikasjonen skulle slippes denne uken, men utvikleren ble hacket.

Grand Theft Auto V har – siden lanseringen av PC-versjonen i 2015 – etablert seg som et godt mål for folk som ønsker å modifisere spillet. En av de modifikasjonene som har fått mest oppmerksomhet de siste månedene heter GTA5 Redux – en stor pakke som tar sikte på å endre blant annet værsystemet i spillet, hvordan politiet ter seg, og hvordan fotgjengere reagerer.

En smule mer detaljert, ja.
GTA5 Redux

Som man kan se av traileren over er det også gjort en del grafiske endringer. Blant annet har lyssystemene fått en finpuss, mens en ny type «motion blur» har blitt lagt inn. Nye og oppskalerte teksturer gjennomsyrer også spillet, mens nye detaljspesifikke effekter som løvavfall og vannsøl har blitt lagt inn.

Reklame?

Litt mer merkverdig er de nye reklamebannerne som er spredd i byen, som nå reklamerer for faktiske merkevarer. Akkurat hvorfor disse er lempet inn kommer ikke veldig godt frem på modifikasjonens nettside, men vi tipper at det handler mer om å være tro mot virkeligheten enn et ønske om å faktisk bedrive gratis reklamer. Det er uansett verdt en tanke.

GTA 5 Redux slippes 16. september.
GTA5 Redux

Egentlig var planen å slippe GTA5 Redux allerede fredag 26. august. Tirsdag måtte likevel mod-skaper Josh Romito fortelle at slippet utsettes til 16. september. Interessant nok skal han ha blitt hacket.

– Alt har blitt sikret, men noe data har blitt mistet i prosessen, skrev han om utsettelsen.

Moddetid

En haug av Grand Theft Auto V-modifikasjoner har det siste året dukket opp på internett. Vi har tidligere skrevet litt om en modder som tar over spillet med sin egen telefon, samt fikk endelig bekreftet at bruk av enspillermodifikasjoner ikke stenger spillere ute av flerspillerdelen Grand Theft Auto Online. Vi har også fått med oss at skaperen av iCEnhancer, den store grafiske overhalingen av Grand Theft Auto IV, har begynt å snuse på hvilke muligheter Grand Theft Auto V har å by på.

Har du sett hvor liten Grand Theft Auto: San Andreas er i forhold til femmeren?
Så liten var San Andreas' verden sammenlignet med Grand Theft Auto V »

Siste fra forsiden