Se Morrowinds tørre askelandskap gjenskapt i Skyrim

Ett av områdene i den etterlengtede Skywind-modden er nesten ferdig.

De fleste The Elder Scrolls-fans har sikkert fått med seg den såkalte Skywind-modifikasjonen, et pågående og ambisiøst prosjekt som går ut på å gjenskape Morrowind-verdenen i Skyrims visuelle drakt.

Dette er naturlig nok en gedigen oppgave man garantert ikke vil komme i mål med på en god stund, men det gjøres i det minste fremskritt som bidrar til å holde fansen optimistiske.

Nå kan blant andre nettstedet VG247 rapportere at det foreligger en ny video som viser et område av Morrowind som visstnok skal være mer eller mindre i boks, nærmere bestemt Northern Ashlands-området.

Arbeidet hardt i månedsvis

Videoen er lagt ut av «SquallyDaBeanz», en av hoveddesignerne bak Skywind-modifikasjonen. Han skriver i videobeskrivelsen på YouTube at han har arbeidet hardt med denne regionen i flere måneder, og er altså nå klar for å vise resultatet.

Designeren understreker imidlertid at det ennå jobbes med området, og at man fremdeles må regne med endringer. For eksempel skal asken som dominerer landskapet visstnok få en mørkere farge.

Det er ennå høyst uvisst når Skywind-modifikasjonen vil bli regnet som ferdig, men SquallyDaBeanz oppfordrer alle som kan til å bidra, slik at prosjektet kan komme i havn så snart som mulig. Om du skulle være interessert finner du mer informasjon på prosjektets hjemmeside.

Videoen av Northern Ashlands-området i Skyrim-drakt kan du se under.

Vi har tatt en grundig kikk på Skywind:
Mye gjenstår, men modifikasjonen er lovende »

Siste fra forsiden