Video

E-sportdagen 2016

Se opptak av E-sportdagen 2016

Arkiv av foredragene og paneldebatten er oppe.

Bilde av fjorårets paneldebatt.
Telenor

Oppdatering 19. august: Direktesendingen har nå blitt gjort om til et arkiv. Nederst i artikkelen kan du se hele dagens program.

Opprinnelig sak følger:

Torsdag 18. august samles det norske e-sportmiljøet på E-sportdagen 2016 – en konferanse der aktører fra forskjellige disipliner kommer for å diskutere og lære om e-sport. Det hele skjer i regi av Telenor og Gamer.no, og finner sted på Telenor Expo fra klokken 09:30 til 14:30.

De som ikke har anledning til å delta på selve arrangementet kan likevel få med seg deler av dagen via livestream, som du kan se nederst i artikkelen.

Du kan også diskutere arrangementet i sosiale medier ved å bruke emneknaggen #esportdagen.

Variert program

I løpet av programmet for dagen skal foredragsholdere fra ulike hold ta opp tematikk rundt e-sport. Representanter fra idrettsfagsskolen

Gausdal snakker for eksempel om e-sport som en del av idrettsmiljøet, mens Street Fighter V-proffene Arman «Phenom» Hanjani og Vegard «veggey» Bugge forteller om hvordan det er å være e-sportutøvere. Snowboardforbundet skal også diskutere utfordringene de hadde med å bli tatt på alvor for 20 år siden, mens Statssekretær Himanshu Gulati ser på om det går politikk i e-sport.

Et annet tema som tas videre under årets arrangement er løsninger og problemer knyttet til tipping på e-sport, etter at Norsk Tipping tok opp potensialet i fjor.

Les mer om E-sportdagen 2016 »

Siste fra forsiden