Se opptak av Microsofts E3-konferanse

Se hva Xbox-gjengen hadde å by på.

Oppdatering: Konferansen er nå ferdig. Du kan se et opptak ovenfor.

Opprinnelig sak følger:

Klokken 18:30 norsk tid spankulerer Microsoft-toppene inn på på scenen til Xboxs E3-konferanse. Sammen med alt det bombastiske showet forventer vi å få presentert mye nytt fra konsollgiganten.

Blant annet har vi allerede hørt murringer om en ny og betydelig tynnere Xbox One-konsoll, etter en lekkasje i helgen. At denne blir å se i løpet av konferansen er ganske bænkers nå, men det er en ørliten mulighet for at de lekkede bildene er arbeidet til en Photoshop-kyndig guttehvalp.

Ellers forventer vi at Xbox drar frem sine kjente og kjære lisenser igjen. Minecraft er nok noe selskapet drar opp igjen i en eller annen form. Vi forventer også å høre at ReCore kommer til høsten, og at grafikkyndlingen Cuphead får en snarlig lansering.

Om Windows 10 trekkes frem som en storsatsing for selskapet er litt mer usikkert. Xbox har gitt signaler om at de vil satse på PC, men opp gjennom årene har de kludret det til mange ganger.

Selvfølgelig får vi høre noe om Gears of War 4, Crackdown 3 og forhåpentligvis Scalebund, men vi håper også at Halo Wars 2 dukker opp i en eller annen form.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden