Se syv nye minutter fra Super Mario Odyssey

#freethenipple.

Natt til torsdag holdt Nintendo en ny Direct-presentasjon, med stort fokus på kommende Nintendo Switch-spill. Ikke uventet dukket Super Mario Odyssey opp, og vi fikk servert flere nyheter fra det kommende eventyret.

Fotomodusen lar spillere dokumentere sine eventyr i Mario-land.
Nintendo

Gjennom en syv minutter lang video, som du kan se øverst i artikkelen, viste Nintendo blant annet frem flere av verdenene som Mario skal få besøke. Nytt for denne gangen var det iskalde riket Shiveria og den idylliske strandverdenen Bubblaine, der spillere henholdsvis får fryse til is og sole seg.

Spillsjef Yoshiaki Koizumi snakket også om de mange forskjellige måtene spillere kan finne «Power Moons» – spesielle gjenstander som er nødvendige for å komme seg til nye verdener. Disse får man ved å løse puslespill, beseire fiender og ved å lete seg frem til hemmelige områder.

Sitter man fast kan man kjøpe hint av forskjellige figurer i spillet, eller bruke bestemte amiibo for å pekes i riktig retning. Ifølge Koizumi er det mange flere måner i hver verden enn hva man strengt tatt trenger, så spillere som liker å fullføre alt vil tilsynelatende ha nok å sette tenna i.

Til slutt trakk Nintendo sløret av Super Mario Odysseys fotomodus. Med den nye funksjonen kan man stanse spillet når som helst for å lettere kunne dokumentere Marios nyeste eventyr. Bilder kan justeres etter ønske, med blant annet forskjellige filtre og endring av fokuspunkt, og man kan også rotere rammen for å tilpasse bildene for smarttelefoner.

Super Mario Odyssey lanseres 27. oktober, kun for Nintendo Switch.

Alt tyder på at Marios nyeste eventyr blir fremragende.
Les vår sniktitt på Super Mario Odyssey her »

Siste fra forsiden