Super Mario Odyssey / 64

Modder gjenskaper Super Mario Odyssey i Super Mario 64

Se videoen av «Super Mario Odyssey 64».

Moddemiljøet finner på mye rart, og nå har det dukket opp et fiffig prosjekt med nostalgisk tilsnitt som Nintendo-fansen trolig vil sette pris på. Det melder nettstedet Kotaku.

En modder ved navn Kaze Emanuar presenterte nylig sitt seneste prosjekt, kalt Super Mario Odyssey 64 – en gjenskapelse av Super Mario Odyssey i Super Marion 64-drakt. En video av modden kan du se øverst i artikkelen.

Ikke første Mario-prosjektet

Modifikasjonen byr riktignok ikke på hele Odyssey-verdenen, men likevel flere av verdenene, og det finnes til sammen 80 måner å samle for spillerne. Den skal ifølge modderen selv ta rundt tre timer å fullføre.

Cappy-mekanikken er på plass i modden.
Kaze Emanuar/YouTube

Den unike «Cappy»-mekanikken vi kjenner fra Super Mario Odyssey er også på plass, som innebærer at Mario kan innta fiender og gjenstander ved å kaste hatten sin.

Kaze Emanuar har også tidligere stått bak Mario-relaterte modder. Allerede i 2017 bygde han Super Mario Odyssey-hatten inn i Super Mario 64, og senere publiserte han en sprø mod som lar deg spille Super Mario 64 i førstepersonsperspektiv.

Et av hans største prosjekter, kanskje bortsett fra denne seneste modden, er fanspillet Super Mario 64 land – som er en slags totalrenovering av Nintendo 64-spillet der så å si alt er nytt, bortsett fra de grunnleggende elementene.

Les også: – Flere nye og oppussede Mario-spill på vei til Switch »

Siste fra forsiden