Nå kan du delta i hektiske ballongjakter i Super Mario Odyssey

Den første pakken med ekstrainnhold til spillet er sluppet.

Nintendo

I januar ble det kunngjort under en Nintendo Direct-sending at storspillet Super Mario Odyssey skulle få en pakke med ekstrainnhold, og nå kan Nintendo melde at innholdet er lansert.

Utvidelsen inneholder først og fremst det nye minispillet Balloon World, som er en nettbasert modus hvor én spiller skal gjemme ballonger i de forskjellige verdenene på 30 sekunder, mens en annen spiller skal finne dem etterpå.

Nintendo

Nye kostymer og filtre

Ved å gjemme ballonger som andre spillere ikke så lett finner, og ved å finne ballonger andre har gjemt, kan man klatre oppover i et rangeringssystem. For å lykkes er det med andre ord en fordel å være godt kjent med de ulike verdenene i spillet.

I tillegg til det nye minispillet får vår lubne rørleggerhelt også noen nye kostymer å ikle seg, og det kommer også noen nye filtre til fotomodusen Snapshot i spillet.

Super Mario Odyssey ble lansert i oktober i fjor og fikk svært gode anmeldelser så å si overalt. Her på verket ble spillet tildelt 9 av 10 poeng.

– Super Mario Odyssey er et fantastisk spill som bruker enhver anledning til å gi spilleren noe nytt og spennende å se på, gjøre eller oppdage. Opplevelsen er formet som et ganske så tradisjonelt tredimensjonalt Mario-spill (i samme gate som Super Mario 64 og Super Mario Sunshine), men klarer likevel å overraske takket være elegant design, fargerike omgivelser og konstant utforskning, lek og oppdagelse, skrev vår anmelder.

Nintendo lanserte nylig Labo: Se mer av hva dette innebærer »

Siste fra forsiden