Xbox Series X

Se Xbox Series X-spillene Microsoft viste frem

Avduket mye grøss, eventyr og action.

Torsdag viste Microsoft frem en første sniktitt på hva Xbox Series X er i stand til å levere av visuell kvalitet. I den forbindelse trakk selskapet sløret av en rekke tredjepartsspill, som fans kan se frem til å hive seg over på den kommende konsollen.

Nedenfor har vi samlet flere av trailerne Microsoft avduket, som alle viser hvordan spillene skal se ut på Xbox Series X.

(Video: Xbox)

Bright Memory: Infinite

Slippdato: 2021

Bright Memory: Infinite byr på en sammensmeltning av førstepersons skytespill og sverdsvingende action. I rollen som en spenstig agent må spillere benytte seg av skytevåpen, sverd og en haug med fancy dingser for å meie ned det som er av både mennesker over overnaturlige fiender.

(Video: Xbox)

Scorn

Slippdato: Ukjent

I dette grøssereventyret skal spillere vandre gjennom en slags marerittverden full av gåter å løse og ondskap å bekjempe. På veien gjennom verdenen låser man opp nye områder, våpen og andre gjenstander, som visstnok skal hjelpe til å gi mening til alt man ser og opplever.

(Video: Xbox)

Chorus

Slippdato: 2021

I Chorus går turen ut i verdensrommet, der spillere tar kontroll over piloten Nara og romskipet hennes, Forsaken. Ifølge utvikleren kan spillere forvente en ferd på tvers av galaksen, med frenetiske romskipskamper som venter rundt hver eneste sving.

Les også
Anmeldelse: Scarlet Nexus
(Video: Xbox)

The Ascent

Slippdato: 2020

The Ascent er nok et fremtidsrettet spill, satt i en verden full av kaos, vold og neonlys. Alene eller sammen med opptil tre venner får spillere navigere cyberpunk-omgivelser, i en brutal kamp for overlevelse.

(Video: Xbox)

The Medium

Slippdato: 2020

Skaperne av The Medium lover psykologisk grøss og gru, med en historie som utforsker skillet mellom den virkelige verden og åndeverdenen. Spillere får gli fra den ene verdenen til den andre, i et forsøk på å komme til bunns i en grusom drapssak.

(Video: Xbox)

Scarlet Nexus

Slippdato: Ukjent

Scarlet Nexus blander fremtidsteknologi med grøsserelementer i et animeinspirert actionrollespill. I rollen som en elitesoldat med psykokinetiske evner, må spillere ta opp kampen mot usynlige beist kjent som Others.

(Video: Xbox)

Second Extinction

Slippdato: Ukjent

Samarbeidsfokusert skytespill for tre spillere. I Second Extinction har jorda gått under igjen, og av en eller annen grunn satt vi igjen med muterte dinosaurer. Målet er å ta tilbake jorda, koste hva det koste vil.

(Video: Xbox)

Yakuza: Like a Dragon

Slippdato: 2020

Det neste Yakuza-spillet – Like a Dragon – følger protagonist Ichiban Kasuga på hevntokt. Spillet lener seg mer mot rollespillsjangeren enn seriens vante actionstil, med et jobbsystem og turbaserte kamper.

Samtlige spill er «optimalisert for Xbox Series X», som ifølge Microsoft betyr at de skal yte bedre på nestegenerasjonskonsollen. Selskapet lover blant annet hurtige lastetider, visuelle forbedringer og bildefrekvenser på opptil 120 bilder i sekundet.

Som lovet hadde torsdagens presentasjon fokus på spill fra tredjepartsutviklere. Xbox' egne studioer skal vise frem sine spill en gang i juli, da vi blant annet kan vente mer fra Halo Infinite.

LES OGSÅ: Se bittelitt av hvordan Assassin's Creed Valhalla faktisk skal se ut »

Siste fra forsiden