Sea of Thieves

Sea of Thieves får sin egen battle pass-ordning neste år

Rare går bort fra månedlige oppdateringer, og stanser utviklingen av Arena-modusen.

Etter halvannet år med oppdateringer hver eneste måned for Sea of Thieves, har Rare kunngjort at endringer er på vei. Nytt innhold og flere måter å spille kommer fortsatt, men fra og med januar 2021 kommer de bare ikke like ofte.

Sea of Thieves.
Rare

I sin nyeste videooppdatering – som du kan se øverst i artikkelen – forklarer utvikleren at Sea of Thieves går over til en sesongbasert løsning. Hver sesong vil etter planen vare i omtrent tre måneder. Samtlige skal introdusere én stor nyhet for spillet, i tillegg til haugevis av mindre arrangementer og utfordringer.

Med sesongene kommer også et helt nytt progresjonssystem. Som så mange andre spill har gjort tidligere satser Sea of Thieves på en battle pass-ordning. Hver sesong får et nytt pass med 100 nivåer å klatre gjennom, og haugevis med belønninger å låse opp jo mer man spiller.

Ved siden av den vanlige battle pass-løypa slenger Rare også på en premiumsvariant utvikleren kaller Plunder Pass. Du må ikke betale for å få tilgang på denne, men belønningene består av rabatter på kjøp av bestemte gjenstander i spillets Pirate Emporium-sjappe.

Til slutt erklærte Rare at arbeidet med spiller-mot-spiller-modusen Arena har kommet til veis ende. Analyser av spillet viser at fans flest holder seg til eventyrmodusen, og derfor har utvikleren besluttet å konsentrere seg utelukkende om den. De som vil kan fortsatt spille Arena, men det kommer ingen flere nyheter eller oppdateringer til modusen.

LES OGSÅ: Epic lanserer Fortnite-abonnement »

Siste fra forsiden