Sea of Thieves

Sea of Thieves får spøkelsesskip

Dette er nytt i den store Haunted Shores-oppdateringen.

Utvikler Rare har nå kunngjort den nye, store oppdateringen til Sea of Thieves, som har fått navnet Haunted Shores. En trailer kan du se øverst i artikkelen.

Haunted Shores byr blant annet på, som navnet antyder, spøkelsesskip – et nytt fiendtlig element. Spøkelsesskipene benytter seg av overnaturlige våpentyper, deriblant kanonkuler og miner, som gjør solid skade, men som også kan plukkes opp som «loot».

Rare

Flere forbedringer

Bak spøkelsesflåten står Captain Flameheart, hvis eget skip – The Burning Blade – gir spillere ekstra gjeve belønninger, men er også godt beskyttet.

Utover dette byr oppdateringen også på andre endringer, deriblant forbedringer i spillets ikke-verbale kommunikasjonssystem som skal gi spillere flere muligheter til å kommunisere uten å måtte snakke.

Flere detaljer om nyhetene som kommer i Sea of Thieves finner du på denne siden.

Sea of Thieves ble utgitt i mars 2018 og fikk middels mottakelse i begynnelsen, men etter mange oppdateringer tok salgstallene seg opp, og i januar i år ble det rapportert at spillet hadde nådd 10 millioner spillere.

Mye av kritikken mot spillet handlet om mangel på innhold, noe også vår anmelder pekte på.

– Dessverre er det vanskelig for meg å anbefale å kjøpe dette spillet på grunn av mangelen på innhold. Jeg har hatt ganske så mye moro med Sea of Thieves, men det er ikke fordi spillet er spesielt bra. Det har vært gøy fordi jeg og vennene mine selv fyller rammeverket vi har fått av Rare med våre egne historier, skrev vår mann og delte ut 6 av 10 poeng.

Les også: Ny Sea of Thieves-fraksjon oppfordrer til flere sjøslag »

Siste fra forsiden