Sea of Thieves lar deg snart innta rollen som vaskeekte sjørøver

Det Microsoft-eksklusive spillet har fått lanseringsdato.

Den britiske utvikleren Rare dro først sløret av sitt ambisiøse piratspill Sea of Thieves så langt tilbake som under E3-messen i 2015, men nå har spillet endelig fått en lanseringsdato. Tidspunktet for når du kan innta rollen som sjørøver er 20. mars neste år.

Microsoft avslørte datoen i forbindelse med The Game Awards nylig og slapp i samme slengen en ny trailer fra spillet som du kan se øverst i artikkelen. Spillet kommer altså kun til Xbox One og Windows.

Sea of Thieves er en flerspillertittel som tar spillere med ut på det store blå for å leve livet som pirater. Spillet har en åpen og fargerik verden som er stappfull av alt det en sjørøver kan ønske seg, med sverdkamp, skatter, sjøslag og selvfølgelig drikking av rom.

Microsoft Studios

Best med venner

Spillet gir deg mulighet til å seile rundt på egen hånd, men Sea of Thieves er i utgangspunktet designet for å oppleves sammen med andre spillere, hvor fokuset ligger på samarbeid om både navigering, slåssing og skattejakter.

Vår utsendte hadde det skikkelig moro med spillet da vi fikk prøve det tidligere i år i forbindelse med E3-messen. Samtidig kom det tydelig frem at det er viktig å få med seg venner og kjente på laget for å få mest mulig ut av spillet.

– Vi hadde det kjempegøy, men man skal også huske på at opplevelsen avhenger veldig av hvem man spiller med. Hvem man blir matchet med kan derfor få mye å si for opplevelsen, og hvis man ikke har mange andre venner som også eier spillet, er det ikke umulig å tenke seg at opplevelsen synker i takt med mangelen på kjente – eller i det minste vennlig innstilte – spillere, skrev vår journalist i sniktitten.

Se opptaket av hele The Game Awards-showet her »

Siste fra forsiden