Sega kunngjør Chromehounds

Mektige mekaniske monstre kjemper så oljen spruter i Chromehounds til Xbox 360.

Japanske FROM Software har laget kampspill med "mech"-roboter i mange år, og nå jobber de med Chromehounds, en spirituell etterfølger til Armored Core-serien. Spillet skal gis ut av Sega i Europa og USA, og lanseringen vil finne sted til våren neste år.

Chromehounds er et gruppebasert actionspill hvor du får kontroll over en enorm kamprobot (kalt en "hound") utstyrt med noen av de dødeligste våpnene fremtiden har å by på. Ved hjelp av raske reflekser, samarbeid og strategisk planlegging må du ta del i enorme slag hvor mektige hærer møtes på utbombede slagmarker.

Spillet kommer med et sterkt fokus på kooperativt og kompetitivt spill over nettet, hvor du enten får rollen som lagleder eller "vanlig" medlem i en kampgruppe. Lederen får ansvaret for å guide laget sitt til seier ved hjelp av muntlige kontroller over Xbox Live. Spillet støtter opp til tolv spillere samtidig.

Som seg hør og bør i et spill av denne typen, innehar Chromehounds omfattende muligheter i forhold til det å skreddersy kamproboten din, og pressemeldingen vi har fått i hende forteller om tusenvis av forskjellige måter å utstyre roboten på. I og med at dette er en nestegenerasjonstittel skrytes det selvfølgelig også av fotorealistisk grafikk.

Siste fra forsiden