Total krig med Napoleon

Sega kunngjør nytt Total War

Napoleon: Total War tar den erværdige strategiserien i en mer personlig retning.

I går røpet Sega at de skulle komme med en stor strategikunngjøring denne uken, og nå er det klart hva denne er. De har nemlig fortalt at Creative Assembly jobber med et nytt spill i den populære og kritikerroste Total War-serien.

Napoleon med sin hær i kamp.

Napoleon: Total War skal lanseres i februar, og fokuserer som navnet tilsier på Napoleon Bonaparte. Spillet kommer med tre historiedrevne kampanjer, hvor du får oppleve Napoleons år i Italia og Egypt, hans korstog mot Moskva og hans siste slag ved Waterloo.

Sega har for øyeblikket ikke kommet med særlig mange detaljer om eventuelle nyheter i spillet (annet enn at vi får mer fokuserte kampanjer), men lover å ta spillmekanikken fra Empire: Total War nok et steg videre.

Som i tidligere spill i serien kan vi se frem til en blanding av turbasert strategi på et verdenskart, og heftige slag i sanntid (både på land og på havet).

I en pressemelding har Mike Simpson, som er kreativ direktør hos utvikler The Creative Assembly, følgende å si om spillet:

– I Napoleon: Total War får du muligheten til å faktisk bli Napoleon. Du må møte problemene han møtte, vinne slagene han vant og bygge imperiet han bygde - eller gjøre det bedre. Men spillet lar deg også få rollen som motstanderne hans, og omskrive historien.

Mer informasjon finner du på det nylanserte offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden