SEGA overtar barbarisk invasjon

SEGA kjøpte i mars utviklerstudioet Creative Assembly, som står bak Total War-serien. Nå har de overtatt utgivelsesrettighetene til tilleggspakken Barbarian Invasion.

Det ble på fredag klart at SEGA vil ta over jobben til Activision med å utgi Rome: Total War - Barbarian Invasion – den første tilleggspakken til det kritikerroste strategispillet Rome Total War. Ingen direkte overraskelse, ettersom det kun er knappe fire måneder siden SEGA kjøpte opp Creative Assembly, utvikerstudioet bak Total War-franchisen.

Tilleggspakken vil handle om Romerrikets fall og gallernes inntreden i østre og vestre rike. Som angriperen og Roms argeste fiende, kan du velge mellom ti barbariske stammer og nasjoner som alle har sine særtrekk. Nytt er muligheten for å la troppene dine svømme, noe som kan skape nye spennende taktiske muligheter. Videre foregår nå mange av slagene om natten, med flammende piler og lysende fakler.

Mange av de barbariske stammene får muligheten til å pakke ned, og transportere byen sin, for deretter å pakke den opp igjen i en annen provins. Totalt blir vi i Barbarian Invasion presentert for rundt 80 nye krigere med hauger med nye våpen, samt 21 nye bygninger.

Rome: Total War - Barbarian Invasion er ventet i butikkhyllene i august, mens konsollspillet Spartan: Total Warrior – et spill som har latt seg inspirere av de episke slagene i Total War-serien, er ventet i september.

Siste fra forsiden