Sluttspillet i League of Legends

Semifinalene i League of Legends spilles denne uken

Følg kampene om hvem som skal få spille direkte på scenen på SpillExpo.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK SPILLES SLUTTSPILLET I LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

30. oktober 19:00: nDurance Gaming - Nyx Esports
2. november 19:00: Riddle - Fact Revolution
12. november 12:00: Finale på SpillExpo

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider

Allerede mandag kveld klokken 19:00 starter sluttspillet i League of Legends-delen i Telenorligaen. Suverene nDurance Gaming møter Nyx Esports i første oppgjør, før Riddle og Fact Revolution braker sammen på onsdag klokken 19:00.

Se oppgjøret mellom nDurance og Nyx her »

Se oppgjøret mellom Riddle og Fact Revolution her »

Spilles på nett

Slik som forrige sesong, og sesongen før det, spilles semifinalene på nett i forkant av offline-sluttspillet. Lagene har selv blitt enige om kamptidspunktene.

Kristian «Sangopan» Heggland.
Privat

Ekspertkommentator på TV 2 Sumo, Kristian «Sangomah» Heggland har sine favoritter før semifinalene starter.

– nDurance burde vinne mot Nyx, men de spilte uavgjort i det ordinære gruppespillet. Dette var i andre runde, så det er ganske lenge siden. nDurance og apparatet rundt har vært med på dette før, og erfaring rundt sluttspillet generelt tror jeg er den største fordelen de har, forteller han, før han prøver å spå utfallet av den andre semifinalen.

– Riddle mot Fact er litt vanskeligere. Nå fikk vi jo se et dominerende Riddle i siste runde, så tror det kan bli en jevn serie, selv om vi på forhånd forventer at det er Fact mot nDurance i finalen 12. november. Jeg holder fortsatt en knapp på Fact, i hovedsak på grunn av «Sharp», sier Heggland, og legger til.

– En liten utfordring for Fact er nok «Tivity» som er en emosjonell spiller, så om Fact taper, så kan det være på grunn av at han ikke klarer å kontrollere seg. Når det er sagt så har det vært en klar forbedring der, slik jeg har erfart, så jeg tror det skal gå bra. Om Fact gjør sine forberedelser som de skal, så burde de vinne.

Begge kampene spilles i et best av tre-format, noe som gjør at laget som først vinner to kart, sikrer seg en billett til SpillExpo.

Siste fra forsiden