Akella med mer sjøkrig

Senk nazistene

Allerede før PT Boats har blitt lansert i vesten, har utviklerne kunngjort fortsettelsen.

For under to uker siden ble det klart at den internettbaserte strategiutgiveren Battlefront hadde sikret seg de vestlige utgivelsesrettighetene til PT Boats: Knights of the Sea. Dette er et maritimt krigsspill der du får styre motortorpedobåter under andre verdenskrig.

Cabincruiser med futt i.

PT Boats kommer i salg senere i år, men allerede nå har utvikler Akella kunngjort en frittstående ekspansjon for spillet. Denne heter South Gambit, og her foregår handlingen i Middelhavet og Svartehavet.

I Middelhavet får du transportere britiske tropper til Libya og Tunis, eskortere konvoier til Malta og mye mer. I Svartehavet må du blant annet legge ut på nattlige raid og støtte angrep på nazistene i Yalta og Anapa.

South Gambit får også noen ekstra skip, fly og våpen. Russernes arsenal utvides med det svært anvendelige flyet IL-2 og torpedobåten D-3, tyskerne svarer med torpedobomberen HE-111H-6 og bombeflyet Ju-88, mens italienerne stiller opp med krysseren Condottieri og destroyeren Navigatori. Britene tar med seg torpedobåten Swordfish.

Nye spillelementer inkluderer minefelt og torpedobombere. I tillegg skrytes det av forbedret grafikk og enda mer realistisk sjø.

South Gambit har ikke fått noen utgivelsesdato enda. Det ville ikke være overraskende om Akella avventer situasjonen litt, for å se hvor god jobb Battlefront gjør med hovedspillet.

Siste fra forsiden