Senua’s Saga: Hellblade 2 trailer

Senua’s Saga: Hellblade 2 har fått ny trailer

Det har gått fem år siden Senua's Saga: Hellblade 2 ble avduket på The Game Awards. Og under prisutdelingsseremonien natt til fredag fikk vi et nytt glimt av det kommende storspillet til Xbox. Vi fikk også nok en bekreftelse på at spillet slippes i 2024.

Den nye traileren kan du se over.

Igjen skal vi følge heltinnen Senua på eventyr i en mystisk verden. Fra før av vet vi at vi kan se frem til blir kamp mot kjemper, samt mot mørket som til stadighet omgir Senua.

Vi elsket det første spillet, og trillet ti på terningen i vår anmeldelse. Anmelder Andreas Bjørnbekk satte stor pris på både intense opplevelser og vakker natur, som Ninja Theory vever sammen på mesterlig vis.

– Hellblade: Senua’s Sacrifice er et annerledes action- og skrekkspill. Dette eventyret byr på noen av de skumleste og mest ufyselige skapningene jeg har sett i et spill, samtidig som det klarer å la være å skjenke oss for fulle med ondskap. For selv om Senuas fortelling er en av de mest intense jeg har opplevd, er det måten utvikler Ninja Theory har maktet å bruke de rolige og actionfylte øyeblikkene om hverandre.

Les flere nyheter fra The Game Awards 2023 »

Siste fra forsiden