Shadow of the Colossus på PlayStation 4 Pro ser nydelig ut i ny 4K-trailer

Gjenoppstår i ny drakt nok en gang.

På E3-messen i år kunngjorde Sony at det kritikerroste spillet Shadow of the Colossus skulle gjenoppstå på PlayStation 4, og siden den gang har vi bare fått én trailer fra spillet. I forbindelse med Tokyo Game Show har Sony omsider nå gitt oss et nytt klipp som fansen kan kose seg med.

Den nye videoen fra spillet, som du kan se øverst i artikkelen, er tatt opp på en PlayStation 4 Pro-konsoll. Det er uvisst hvorvidt denne versjonen skiller seg fra den vanlige PlayStation 4-versjonen.

Sony

Anerkjent klassiker

Shadow of the Colossus ble først utgitt til PlayStation 2 i 2006, og i 2011 kom det en oppusset HD-versjon av spillet til PlayStation 3. Den nye PlayStation 4-utgaven vil altså være den tredje gangen spillet gis ut.

Spillet er et action-eventyrspill som går ut på å nedkjempe digre beist og regnes som et innflytelsesrikt spill som blant annet er kjent for sin minimalisme og kunstneriske kvaliteter, i likhet med Ico, som kommer fra samme utvikler.

Sony har tidligere uttalt at den nye versjonen av spillet er laget fra grunnen av til PlayStation 4, og at spillet skal by på mer enn bare grafiske oppdateringer, men utover dette er detaljene ennå noe vage når det gjelder hvilke endringer som kommer.

– Spillet er det samme, men hva spillere foretrekker av kontrollsystemer og slikt endrer seg med tiden. Derfor jobber vi med å implementere en mer modernisert måte å spille på. Man kan selvfølgelig spille slik som originalen var, men det vi gjør er å vise frem hvor utrolig det opprinnelige spillet er med dagens teknologi, forklarte Sony-sjef Shuhei Yoshida under E3-messen tidligere i år.

Nyversjonen har ennå ikke fått en lanseringsdato, men kommer en gang neste år.

En oppusset utgave av Final Fantasy IX har nå også kommet til PlayStation 4 »

Siste fra forsiden