Shenmue III

Shenmue III utsettes med ytterligere tre måneder

Utvikleren trenger litt mer tid på å få ferdig det etterlengtede spillet.

Deep Silver

Fans som venter på Shenmue III må nå belage seg på litt mer tvinning av tommeltottene. I en felles uttalelse kunngjorde utvikler Yu Suzuki og utgiver Deep Silver denne uken at lanseringen er utsatt nok en gang.

Arbeidet med Shenmue III fortsetter litt lengre enn planlagt.
Deep Silver

I stedet for 27. august, blir det først klart 19. november. Suzuki forteller at arbeidet nesten er fullført, men at de tre ekstra månedene blir nødvendige for å kunne gi fansen det de har ventet på.

– Spillet er nesten ferdig, men det trenger rett og slett litt mer finpuss før det virkelig er fullført. Vi føler at tilleggstiden vi får vil hjelpe oss med å levere den Shenmue-opplevelsen spillere over hele verden fortjener. Takk for deres tålmodighet og forståelse.

Kickstarter-suksess

14 år etter lanseringen av Shenmue II, pustet Suzuki nytt liv i serien med en Kickstarter-kampanje for det tredje spillet. Kronerullingen var svært vellykket, og med 6,3 millioner dollar samlet inn satte spillet en ny rekord for Kickstarter.

Den opprinnelig planen var å slippe actioneventyret i desember 2017, men etter en lang forsinkelse ble datoen etter hvert flyttet til august 2019. Nå kommer Shenmue III altså i november, gitt at planen holder, og det blir da tilgjengelig på PC og PlayStation 4.

Ubisoft måtte nylig utsette Skull and Bones.
Det kommende sjørøverspillet har ingen ny lanseringsdato »

Siste fra forsiden