Shox Apeks

shox forlater Apeks

Det ble ingen solskinnshistorie for hverken Apeks eller den franske legenden.

PGL

Det var mange som hevet øyenbrynene da Apeks hentet den franske Counter-Strike-legenden Richard «shox» Papillon til sitt hovedlag.

Franskmannen hadde før den tid figurert i Team Liquid, hvor mange mente franskmannen viste tegn til stagnering. Likevel var det ingen tvil om at den tidligere major-vinneren tok med seg enorm erfaring til den norske organisasjonen.

Uenighet i visjonene in-game

I en pressemelding lagt ut på Apeks sin Twitter-profil skriver organisasjonen at de lar franskmannen få lov til å utforske andre muligheter og at han ikke vil være en del av laget fremover.

Dermed er lagoppstillingen nede på fire mann som bringer organisasjonen ut på ny letejakt etter den femte brikken i puslespillet. Enn så lenge er det uvisst hvem som er aktuelle for den norske organisasjonen som skriver at de leter aktivt etter ny spiller.

Dette er de gjenværende spillerne i Apeks:

se Tim «nawwk» Jonasson
bv Joakim «jkaem» Myrbostad
sk Martin «STYKO» Styk
lt Justinas «jL⁠» Lekavicius

pl Jakub «kuben⁠» Gurczynski (Trener)

LES OGSÅ:Apeks - Last Dance?

Mistet sin første Major

Forrige måned overrasket Apeks mange da de valgte å trekke hovedlaget sitt fra alle konkurranser. Spekulasjonene gjaldt hvorvidt de svake resultatene i blant annet major-kvalifiseringene ville lede til drastiske endringer i lagoppstillingen.

For Papillon var det mest sannsynlig meget skuffende å gå glipp av Rio Majoren som blir den første uten den franske legendens deltagelse. Det betyr at det er kun den danske legenden Peter «dupreeh» Rasmussen som har deltatt på hver eneste Major arrangert av Valve siden Counter-Strike: Global Offensive ble lansert.

Med dagens nyhet bekreftes det at resultatene ikke har vært som ønsket i Apeks og at avgjørelsen om å trekke laget fra alle konkurranser også har gitt organisasjonen tid til å vurdere spillerbytter. Dermed ble det kun 46 aktive dager i Apeks-drakt for franskmannen, fra laget annonserte nyervervelsen den 12. august, til de trakk laget fra alle konkurranser den 26. september.

LES OGSÅ:Julian (16) fikk e-sportstipend på 40 000 kroner

Siste fra forsiden