Simmene blir søtere på Wii

EA har nå avdekket Wii-utgaven av The Sims, som ser ut til å bli mye søtere enn de tidligere utgavene.

Electronic Arts kommer som kjent med en Wii-eksklusiv versjon av det ekstremt suksessrike The Sims, men faste tilhengere av serien vil nok bli overrasket når de ser hva de har i vente. The Sims på Wii ser nemlig søtere ut enn hele Harvest Moon-serien til sammen, og den karikerte men realistiske grafikkstilen fra de gamle The Sims-spillene er byttet ut med noe langt mer Japan-vennlig.

Du kan selv se den nye The Sims-stilen om du tar en tur innom spillets nylanserte japanske nettsted. I Japan heter spillet Boku Sim, som visstnok betyr "by for meg og sim", og det er tydelig at dette spillet ikke er rettet mot tradisjonelle The Sims-spillere. Gameplayet ser imidlertid fortsatt ut til å gå ut på det samme, nemlig å bygge og innrede hus, utforske nabolaget og samhandle med andre simmer.

Electronic Arts sier at de vil komme med mye mer informasjon om Wii-utgaven av The Sims etter hvert som lanseringen nærmer seg. Inntil videre må vi nøye oss med Quicktime-traileren og skjermbildene på det japanske nettstedet.

Siste fra forsiden