Sin City blir spill

Red Mile Entertainment vil lage spill basert på Frank Millers kritikerroste tegneserie Sin City.

Sin City foregår i Basin City, en fiktiv amerikansk by hvor kriminelle elementer har ekstremt mye makt. Tegneserien ble filmatisert i 2005 (med storheter som Bruce Willis, Jessica Alba og Mickey Rourke på rollelisten), og to nye filmer skal være på vei. Nå har Red Mile Entertainment kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på tegneserien.

Seriens skaper, Frank Miller, forteller at han synes det er veldig spennende at Sin City nå tar steget inn i spillverdenen, og mener det kan være en måte å få et helt nytt publikum til serien på. Dessuten er han imponert over hva Red Mile har vist til nå, og tror at spillene deres vil være trofaste til hans versjon av Sin City.

Red Mile-sjef Chester Aldridge sier at seriens setting, samt det rike persongalleriet, de eksplosive actionsekvensene og de engasjerende historiene, sørger for at Sin City passer svært godt som spill. Videre sier han at Red Mile vil samarbeide med Frank Miller med stor entusiasme, og at de ønsker å lage en verdig spillfranchise.

Pressemeldingen forteller ingen ting om de kommende Sin City-spillene eller hvilke plattformer de skal lanseres på. Den sier heller ikke noe om hvor mye Red Mile Entertainment måtte ut med for å sikre seg lisensen. Red Mile jobber forøvrig også med et spill basert på MTV-serien Jackass.

Siste fra forsiden