Sin & Punishment til Virtual Console?

Det kritikerroste skytespillet Sin & Punishment ser endelig ut til å få en lansering utenfor Asia.

Den japanske utvikleren Treasure har en mengde kultspill på rullebladet, og selv om vanlige spillere sannsynligvis ikke kjenner navnet deres vekker det gode minner hos hardbarkede konsollgamere som har vært med en stund.

Et av spillene de har fått mye ros for er Sin & Punishment, et skytespill for Nintendo 64. Her beveget spillfiguren seg fremover som på skinner, og måtte skyte en haug av fiender for å overleve. Spillet kom imidlertid aldri ut i vesten, og har derfor vært vanskelig å få tak i for norske gamere.

Dette kan nå se ut til å være i ferd med å forandre seg. For en tid tilbake ble spillet kunngjort for Virtual Console-tjenesten i Japan, og nå har nettstedet Shacknews oppdaget at det australske organet for aldersmerking av spill har gitt Sin & Punishment en aldersbestemmelse.

Dermed kan ting tyde på at Sin & Punishment er i ferd med å få en engelskspråklig versjon, som vil bli lansert over Virtual Console i løpet av tiden som kommer. Virtual Console-spill kjøpes og lastes ned via onlinetjenesten til Wii.

Siste fra forsiden