Sint gud i nytt actionspill

Asura's Wrath følger en gud med kort lunte.

TOKYO/OSLO (Gamer.no): Capcom har kunngjort et nytt actionspill fra den japanske utvikleren CyberConnect2. Spillet heter Asura's Wrath, og kommer til Xbox 360 og PlayStation 3.

Er ikke rart Asura er sinna.

Asura var en gang en høyt aktet gud, men nå har han blitt forrådt av sine gudekolleger. Derfor er han, som spilltittelen indikerer, rimelig sint. Dette viser seg å være en god ting, for ved å vende raseriet mot sine fiender kan han gjøre stor skade.

Nå vil han selvsagt ha hevn, og legger ut på en destruktiv reise hvor han prøver å bekjempe sine gudefiender og deres jordiske allierte.

Bilde fra presentasjonen. (foto: Cato Hagen/Gamer.no)

Asura's Wrath handler imidlertid ikke kun om nedslaktning av fiender. Capcom forteller at det har blitt inspirert av moderne TV-serier, og vi får også seksjoner preget av historiefortelling. Vi var til stede på presentasjonen, og Thomas Heger forklarer:

– Asura's Wrath kan minne om en blanding av Ninety Nine Nights, Bayonetta og Heavy Rain (!). Målet er å få oss til å tenke over selve spilleakten: Er det vi som spiller spillet, eller er det det som spiller oss?

Konseptbilde.

Han fortsetter:

– Metaperspektivet tar likevel ikke bort fra det faktum at Asura's Wrath er et actionspill. Spillfølelsen er definitvt japansk, men utvikler CyberConnect2 forsikrer oss om at vestlige publikummere skal få mye ut av opplevelsen likevel.

Siste fra forsiden