Sjarmerende gåteeventyr i april

The Tiny Bang Story minner litt om herlige Machinarium.

Den britiske utgiveren Lace Mamba Global har kunngjort at de vil bringe nok et «indie»-spill til butikkene i form av en samlerutgave. Denne gangen er det snakk om The Tiny Bang Story, et hjernetrim/eventyrspill som foregår i vakre, håndtegnede miljøer.

Spillet foregår på Tiny Planet, en liten planet som blir sprengt i biter av en asteroide. Nå må du hjelpe planetens innbyggere gjennom fem kapitler fulle av logiske nøtter og fantasifulle maskinerier. Spillet bruker et tradisjonelt pek-og-klikk-grensesnitt.

Samlerutgaven av The Tiny Bang Story skal lanseres i løpet av april måned. Lace Mamba Global har ikke kunngjort noen detaljer om hva vi kan forvente oss i denne utgaven, utenom selve spillet, selvsagt.

– Vi ble umiddelbart forelsket da vi så The Tiny Bang Storys vakre og glade håndtegnede stil. Etter å ha hatt stor suksess med samlerutgaven av Machinarium, et spill i samme stil, har vi skjønt at det er mange som ønsker denne typen spill, sier Lace Mamba-sjef Jason Codd i en pressemelding.

Butikkutgaven er for Mac og PC. The Tiny Bang Story kommer også til iPad.

Siste fra forsiden