Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 13

Sjekk hva vi deler ut i dag

Denne pakken er for fansen.

Shutterstock/YanLev

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

I dagens luke deler vi ut en helt spesiell versjon av årets Call of Duty-spill, nemlig Advanced Warfare Atlas Pro Edition for PlayStation 4.

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition har mye innhold.

Årets spill skiller seg først og fremst ut på grunn av en engasjerende historiedel. Eventyret er klisjepreget, forutsigbart og lineært, men takket være en troverdig fremtidsvisjon og likandes figurer er spillets fortelling likevel en smakfull, sammenhengende og tvers gjennom interessant affære, skrev vår anmelder tidligere i år.

Mange at de nye teknologiske ideene følger med i flerspillerdelen og flere av spillmodiene byr på mange gode opplevelser.

Våre venner i Rad Crew er enige, og mener at Call of Duty: Advanced Warfare holder tritt med både Titanfall og Destiny.

Superutgaven Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition inneholder mye snacks for fansen, inkludert:

  • Sesongpass som blant annet gir tilgang til fire ekstra flerspillerbrett
  • En nyversjon av Atlas Gorge – et av de mest populære flerspillerbrettene fra Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Eksklusivt spillinnhold inspirert av The Atlas Corporation, som nye våpen, et spesielt Exoskeleton-utseende, en Atlas-hjelm, Atlas-spilleremblem og en Exoskeleton-oppgradering
  • En Atlas: Advanced Soldier Manual med spillkunst og taktisk informasjon som kan hjelpe deg å bli en bedre spiller
Du får deg en tur til Antarktis i årets spill.
Activision

Selve spillet kommer i en ståleske med ytterligere spillkunst og du får også tilgang på en digital kopi av lydsporet.

For å være med i trekningen om denne pakken til PlayStation 4 må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden