Sjøkamp i middelhavet

Bli kaptein på en motortorpedobåt under andre verdenskrig.

PT Boats: Knights of the Sea er en maritim krigssimulator som fokuserer på motortorpedobåter under andre verdenskrig. Spillet har kun fått begrenset distribusjon her i vesten, gjennom den nettbaserte utgiveren Battlefront.

Nå har Battlefront kunngjort at de vil lansere det neste spillet i PT Boats-serien, South Gambit, på engelsk. Lanseringen vil finne sted allerede denne måneden, og som vanlig ser det ut som nettstedet deres blir eneste sted å få tak i spillet.

PT Boats: South Gambit foregår i Middelhavet og Svartehavet. I Middelhavet får du transportere britiske tropper til Libya og Tunis, eskortere konvoier til Malta og mye mer. I Svartehavet må du blant annet legge ut på nattlige raid og støtte angrep på nazistene i Yalta og Anapa.

South Gambit får også noen ekstra skip, fly og våpen. Russernes arsenal utvides med det svært anvendelige flyet IL-2 og torpedobåten D-3, tyskerne svarer med torpedobomberen HE-111H-6 og bombeflyet Ju-88, mens italienerne stiller opp med krysseren Condottieri og destroyeren Navigatori. Britene tar med seg torpedobåten Swordfish.

Nye spillelementer inkluderer minefelt og torpedobombere. I tillegg skrytes det av forbedret grafikk og enda mer realistisk sjø.

South Gambit beskrives som en frittstående ekspansjon. Det betyr at det er basert på hovedspillet Knights of the Sea, men kan kjøres uten at du har kjøpt og/eller installert dette.

Siste fra forsiden