Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 17

Skal det være en snøball?

Her er dagens kalenderluke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

En god mikrofon er enhver online-spillers venn

Snowball iCE.
Blue Miacrophones

I dagens luke skjuler det seg en Snowball iCE-mikrofon fra Blue Microphones. Denne mikrofonen er utrolig enkel å bruke, bare plugg i USB-en så er den klar for det meste.

Snowball iCE passer utmerket til streaming og chat, samt podcast-inspilling, da det er en kondensator-mikrofon som er bygget for å ta opp lyd rett frem. Det blir med andre ord lite romstøy med denne mikrofonen. Det følger også med et justerbart tripod-stativ, så mikrofonen står stødig på skrivebordet ditt.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1088 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden