Mer terrengbilkjøring fra øst

Skitten racing

Off-Road Drive skal by på kjøring gjennom skog og mark.

Russiske 1C Company og deres utviklerstudio 1C-Avalon (tidligere Avalon Style Entertainment) har sluppet et par heltgreie terrengbilspill i årenes løp, og nå melder de at enda et er på vei til markedet.

Spillet er Off-Road Drive, og ikke overraskende dreier det seg om å dra på biltur gjennom ugjestmildt terreng med store, kraftige motorkjøretøy. Du får delta i konkurranser lagt til blant annet Russland og Thailand, og forsere sumper, skoger, ørkener og snødekte sletter.

I pressemeldingen skryter 1C Company av at terrenget skal oppføre seg svært virkelighetstro. Grussprut fra hjulene dine kan for eksempel skade andre biler eller du kan sette deg fast i gjørme hvis du ikke er forsiktig. Hvor godt grep bilene får og hvor fort de kan gjøre avhenger av hva slags terreng de er på.

Selve kjøretøyene kan oppgraderes med masse nyttig stæsj som gjør det enklere å komme seg gjennom villmarka. Et hendig system for å justere mengden med luft i dekkene gjør at du kan tilpasse deg terreng etter behov mens GPS gjør det enklere å finne fram.

Off-Road Drive kommer en gang mot slutten av året og lanseres på både PC og Xbox 360.

Siste fra forsiden