Podkast

Rad Crew

– Skjønner godt at Kinect ikke lenger er obligatorisk

Rad Crew-gjengen diskuterer sine erfaringer om Xbox One.

Vi er over et halvt år inn i den nye konsollgenerasjonen, og selv om Xbox One ikke er offisielt lansert i Norge enda er det mange her til lands som har kjøpt importerte utgaver av Microsofts nyeste spillemaskin.

De beste spillene på Xbox One

Et av de fem beste spillene på Xbox One.

I denne episoden av Rad Crew åpner vi med en Topp 5 liste over det vi mener er de beste spillene på Xbox One så langt.

Etter pausen blir det enda litt mer Xbox One prat. Stian har spilt gjennom Ryse: Son of Rome, og ble positivt overrasket over Cryteks romerske action-eventyr.

Are forteller også litt om det sine opplevelser med Battlefield: Hardline. Er det forskjellig nok fra fjorårets Battlefield 4? Ketil på sin side har endelig fått spilt Tomb Raider.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Ketil har endelig spilt Tomb Raider.

På forhånd hadde vi spurt dere der ute om hva som var deres favoritt-spillfigurer, og vi fikk som vanlig et lass med gode svar! Noen av svarene vil kanskje overraske, mens andre vil skremme deg.

I studio finner vi Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Jostein Hakestad og Ketil Espenæs, og her er ukens meny:

  • 05:00 - 31:00 Topp 5 Xbox One-spill så langt
  • 31:00 - 44:00 Nyheter
  • 44:33 - 1:13:00 Spillprat: Xbox One, Battlefield Hardline, Ryse Son of Rome
  • 1:13:00 - Slutt: Vårt spørsmål til lytterne: hva er din favoritt-spillfigur?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Les også
Anmeldelse: Peggle 2

Rad Crew, 19. juni
Rad Crew, 12. juni 2014
Rad Crew, 5. juni 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden