Skred av utsettelser fra EA

Skred av utsettelser fra EA

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kan virke som om virkeligheten har tatt igjen Electronic Arts med en runde, i det de nå har måttet kunngjøre fire utsettelser på kort tid.

BioWare-tittelen Dragon Age: Origins, som har blitt kalt noe så forventningsskapende som en spirituell oppfølger etter Baldur's Gate, skulle opprinnelig komme tidligere på året, men BioWare og Electronic Arts har nå gått ut og sagt at det ikke vil komme før andre halvdel av 2009.

I samme melding kommer det frem at konsoll- og PC-versjonene vil slippes samtidig. Spillet har vært under utvikling i lang tid, og ble kåret til beste deltaker på E3-messen så langt tilbake som i 2004.

Samme utvikler holder på med science-fiction-rollespillet Mass Effect II som vi hadde håpet også skulle komme i år. Nå er det derimot bekreftet for utgivelse i januar-mars 2010. Ifølge Electronic Arts blir dette en multiplattform-lansering, i motsetning til forløperen.

Vi kan spekulere i om dette kan bety at spillet også kommer til Playstation 3, men i første omgang er det naturlig å tro at det i hvert fall vil lanseres til Xbox 360 og PC, i likhet med det første spillet.

Utgiver-giganten har også måttet komme med ytterligere to dårlige nyheter til sine tilhengere. Livssimulatoren The Sims 3 er flyttet til en lansering 2. juni i år, mens mafiaspillet Godfather II, som EA merkelig nok tidligere har sagt at allerede er ferdig, skal komme i tidsvinduet april-juni.

EA har hintet til at grunnen for utsettelsen til flere av titlene er for å sørge for maksimal markedsføring i forkant av utgivelsen.

(Kilder: Kotaku, CVG)

The Godfather II

Windows
Slippdato: 26. februar 2009
Sjanger: Action
Utvikler: EA Games
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (15)

Forsiden akkurat nå

Til toppen