Nytt Castlevania avslørt

Skyggens herrer

Hideo Kojima overstyrmann for nytt prosjekt.

Castlevania: Lords of Shadow ble offisielt avslørt på Konamis E3-pressekonferanse i går. Spillet kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 en gang i 2010.

Tittelen er et samarbeidsprosjekt mellom Kojima Productions, Konami Europe og den spanske utvikleren Mercurysteam. Kojima selv virker å bli en observatør som følger prosjektet fra utsiden.

– Jeg har stor tro på Dave Cox (produsent, Konami Europe) og Mercurysteam. Min rolle blir å støtte dem og hjelpe dem med å "føde" Castlevania. Det er slik jeg vil bidra til denne tittelen, sier Kojima ifølge Eurogamer.

Lords of Shadow har allerede fått på plass litt av et stemmegalleri. Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Robert Carlyle, Natasha McElhone og Jason Isaacs navn ble alle nevnt i den offisielle traileren for spillet som ble vist på E3.

– Dette er Castlevania, men ikke helt som du kjenner det. Vi kommer med en frisk og radikal omveltning som likevel vil føles kjent for fansen, sier nevnte Cox.

Han lover en åpen spillverden full av fjell, gotiske slott og ødemarker som spillere kan utforske. Du kan ta en kikk på en trailer fra vårens Games Convention her:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden