Just Cause 2 i mars

Skyteferie i Asia

Square Enix har satt slippdatoen for actionspillet.

I 2006 fikk vi være med superagent Rico Rodriguez på hans enmannstok i Karibbien for å styrte regimet i det fiktive landet San Esperito. Vår anmelder ble ikke så veldig imponert av Ricos geriljaherjinger i Just Cause, og gav spillet en sekser.

Virker svært realistisk

Square Enix melder nå at oppfølgeren har fått slippdato. Amerikanske agentspirer kan plukke opp Just Cause 2 23. mars, mens i Europa må vi vente til 26. mars.

I Just Cause 2 er det nok en vanlig dag på jobben for Rico. Et fiktivt land styres av kjipe og autoritære ledere, og Rico sendes inn for å kaste regjeringen ved hjelp av vold og sprengstoff. I tillegg må han spore opp og kverke sin mentor, som har stjålet en pen slump penger fra deres arbeidsgiver.

Denne gangen foregår handlingen på en øygruppe i Sørøst-Asia, og det loves over tusen kvadratkilometer med strender, jungler, fjell og ørkener å utforske. For å reise rundt får vi tilgang på over hundre forskjellige kjøretøy, samt en hendig gripekrok og fallskjerm som lar Rico utfolde seg fritt i luftrommet.

Du kan lese mer om Just Cause 2 i vår sniktitt og intervju med utviklerne i Avalanche Studios.

Siste fra forsiden