Skytespill fra Bayonetta-skapere

Den første traileren til futuristiske Vanquish ble offentliggjort i natt.

Platinum Games har fått mye ros av kritikerne for det unike Bayonetta. Vår anmelder kalte spillet et bevis på at japanske spillutviklere stadig holder koken. Nå har det neste prosjektet til utviklerne bak blitt offentliggjort, og denne gangen ser det ut som om vi får servert et skytespill.

Vanquish er navnet på spillet, og bak står Resident Evil-series far Shinji Mikami, samt Okami- og God Hand-skaper Atsushi Inaba. Det vi ellers vet om spillet så langt er det man kan lese ut fra traileren som ble sluppet i natt. Traileren kan du se nedenfor.

Videoen viser at en utenomjordisk fiende går til angrep på en amerikansk by. Myndighetene i landet lover hevn, og sender av gårde en menneskelig, men futuristisk supersoldat med skytevåpen. Etter alt å dømme vil spillet inneholde kuler og eksplosjoner i bøttevis.For ordens skyld – Platinum Games' Vanquish har ingenting å gjøre med det kommende Iphone-rollespillet med samme navn. Hvilke plattformer spillet vil komme til kan vi bare spekulere i, men det at Bayonetta ble sluppet på Xbox 360 og Playstation 3 kan trolig gi en pekepinn.

(Kilde: 1up)

Siste fra forsiden