Spennende nyheter fra TrackMania-skaper

Skytespill og rollespill

Folkene bak TrackMania jobber oss to helt nye Mania-spill.

Det har lenge vært relativt stille fra den franske utvikleren Nadeo, som har stått for de halsbrekkende bilspillene i TrackMania-serien.

TrackMania-spillene har fokusert på ren spilleglede fremfor avansert gameplay, samtidig som et viktig element har vært at brukerne skulle kunne lage og dele egne baner ved hjelp av innebygde redigeringsverktøy.

Nå er det imidlertid klart at de jobber med to helt nye spill, som begge tar det populære TrackMania-konseptet over i helt andre sjangere.

Først ut er ShootMania, et førstepersons skytespill som Nadeo håper å lansere i år. Neste år følges dette av rollespillet QuestMania.

– Det å lage og dele innhold blir garantert inkludert, men det viktigste er at spillerne skal ha det moro mens de spiller, forteller Nadeo-sjef Florent Castelnerac til Gamer.no.

Vi har ikke mye informasjon å gå på, men basert på det Castelnerac sier, virker det sannsynlig at begge spillene blir enkle å spille, og at de får innebygde redigeringsverktøy som lar spillerne designe sine egne brett og eventyr.

Et annet viktig TrackMania-element er flerspiller over nettet, så det er ikke usannsynlig at de to kommende spillene vil fokusere sterkt på dette.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi får den.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden