Slå fra deg i Knack 2s demo

Prøv plattformeventyret før det kommer til PlayStation 4 neste uke.

Knack 2 byr på plattformaction for både én og to spillere.
Sony

Helt stille og uten mye blest har Sony sluppet en demo for Knack 2 denne uken. Oppfølgeren til eventyrspillet fra 2013 ankommer PlayStation 4 neste uke, men ivrige fans kan altså få sin første smakebit alt nå.

Knack er tilbake for nye eventyr.
Sony

I demoen får du styre spillets titulære figur gjennom en en slags treningsbane, som kombinerer kamp og plattformelementer. Underveis må man banke løs på forskjellige fiender, unngå feller og lære ett og annet nytt triks.

Knack 2-demoen er tilgjengelig fra PlayStation-butikken, og kan enten lastes ned via nettet eller direkte på PlayStation 4. Har du norsk språk på konsollen din, kan du også oppleve spillet med norsk tale.

Skuffende start på konsollgenerasjonen

Knack var et av de aller første spillene lansert på PlayStation 4, men det var lite ved spillet som den gang vitnet om en ny konsollgenerasjon. Vår anmelder kritiserte blant annet spillets uinspirerte plattformsekvenser og kjedelige historie:

– Knack er skuffende, og dupper ofte ned i det kjedelige. Å felle fiender føles ikke givende, å utforske brettene likeså. Potensialet ligger der, med en glimrende plattformmaskot i en livlig verden som Sony kunne ha utnyttet mye bedre med et par fler mekaniske krumspring. Knack burde være spillet som gikk i bresjen for PlayStation 4s spilltilbud, men ender opp med å bli et spill som kommer til å bli glemt om ikke alt for lenge, skrev Audun Rodem i 2013.

Hvorvidt oppfølgeren vil gjøre det noe bedre gjenstår å se. Knack 2 lanseres 6. september på PlayStation 4.

Det er flere demoer ute og går for tiden.
Pokkén Tournament DX fikk nylig en smaksprøve for Nintendo Switch »

Siste fra forsiden