Slakt zombier på Iphone

Slakt zombier på Iphone

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kommer stadig noe nytt fra indie-scenen, og nå er et sideskrollende zombiespill ute til Iphone som du kan krydre juletiden med. Spillet kan lastes ned fra Itunes.

Original manga-slakting

I Twin Blades : The Reaping Vanguard styrer du en nonne som skal renske en by for levende døde. Spillet har en manga-aktig grafikk og foregår i middelalder-omgivelser. Etter traileren å dømme (se under) skal blodsutgytelsen også være på plass.

Det finnes syv ulike zombie-varianter å bekjempe, og du har seks våpen til din disposisjon, fra maskingevær til kraftige eksplosiver. I tillegg kan du oppgradere og kjøpe ferdigheter.

Twin Blades : The Reaping Vanguard er den første tittelen til den franske uavhengige utvikleren Press Start Studio, og spillet er også tilgjengelig på Xbox Live Indie Games.

Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen