Blogg

Slapp av, det er snart over!

Bare noen få dager igjen.

Ro deg ned. Slapp av. Strekk ut beina, pust ut og gjenta etter meg: Det er snart over. Iallfall for en stund. En av tidenes beste spillhøster åler seg sakte over i julehandel og et par rolige dager rundt årsskiftet, og da får du endelig mulighet til å få tatt noen spill av skal-spille-lista – etter flere måneder med stadig nye innslag du aldri har fått gravd deg ned i. Rayman: Origins markerer foreløpig slutten på året for meg, ettersom jeg ikke har noen planer om å grave inn i Star Wars: The Old Republic.

For egen del har Battlefield 3 klart å ødelegge det meste av progresjon med den vanlige "her er det du må komme deg gjennom snart, nisse!"-lista, men akkurat det var vel akkurat som forventet. Spillet er fantastisk sammen med venner på sene helgedager i høstmørket, med stadig høyere engasjement på den lokale mumble-kanalen. Lagspillet er av høyst varierende kvalitet, men når det plutselig sitter er det få andre spill som kan måle seg med spillserien fra våre venner i øst.

Vi sees senere. En gang.

Vi er fortsatt midt i en sesong av F1 2011, og Forza 4 har jeg akkurat rukket å komme inn i hovedmenyen på, slik at jeg har fått installert innholdsplata. Assassin's Creed: Revelations er fortsatt i plast, mens Batman: Arkham City ikke har fått seg mer enn et par-tre fullførte oppdrag i historiemodusen. Gears of War 3 kom aldri lenger enn skuffen på stuebordet, og Skyrim har fått en fullført opplæringssekvens, men så fort jeg fikk se grønne trær ble det eventyret satt på vent. Fallout: New Vegas ble kjøpt på salg og planlagt gjennomført denne høsten, men den observante leser har kanskje begynt å se et mønster her, og vil derfor ikke bli overrasket over at spillet neppe hadde overlevd lenge om det var avhengig av tilgang på frisk luft.

Kapow!

I tillegg til allerede nevnte Battlefield 3 er for øyeblikket bare Saint's Row: The Third som har klart å kjempe seg gjennom spillhopen og huket tak i oppmerksomheten det fortjener. Mye mulig fordi vi spiller det i samarbeidsmodus, noe som betyr at det iallfall er en annen person som maser om at spillet skal spilles (mens det for Battlefield 3 er en haug med personer og en battlelog som viser deg at de spiller akkurat nå – rett her i nettleseren din). Heldigvis er spillet på nivå med forgjengeren, så det får nok en plass på den tvilsomme listen av spill som ble fullført før kirkeklokkene ringer inn til jul.

Heldigvis går vi mot slutten av sesongene på det jeg følger med på av motorsport gjør også at søndagene kan få plass til litt mer av ventelista framover. Dessverre har vi jo også et visst nettsted som kanskje kommer til å kreve litt oppmerksomhet i bakgrunnen her også..

Men slapp av. Det er snart over. Og om et par måneder begynner hele greia på nytt.

Siste fra forsiden