Nytt Space Invaders til konsoll

Slettes ikke som det var

En lekker oppfølger til klassikeren lanseres neste måned.

Space Invaders er skytespillenes bestefar og antagelig et av de mest gjenkjennelige spillene i historien. I årenes løp har det fått en rekke relanseringer og oppfølgere.

Den ferskeste av disse er Space Invaders: Infinity Gene som ble lansert på iPhone i fjor, og for en stund siden kunngjorde utgiver Square Enix at en revidert utgave av spillet skulle slippes til PlayStation 3 og Xbox 360. Ifølge spillets hjemmeside er det nå spikret et september-slipp for Infinity Gene, selv om det ikke er satt noen presis dato.

Space Invaders: Infinity Gene begynner på klassisk vis med et lite romskip som skyter mot romvesener på toppen av skjermen, men dette endrer seg raskt. Mens du spiller utvikler og endres opplevelsen stadig, og alt fra skipet ditt, våpnene du bruker, fiendene og perspektivet muterer til nye former.

Den originale utgivelsen på iPhone har høstet en del rosende omtale rundt omkring på nettet, og den reviderte utgaven på konsoll tilføyer nye våpen og brett som kan låses opp. I tillegg beholder den musikkmodusen fra originalen hvor spillet genererer nye brett basert på hva slags musikk du har lagret på harddisken.

Hele konseptet høres ikke helt ulikt ut gratisspillet Genetos, som lot deg spille gjennom en forkortet utgave av romskytespillenes historie mens du stadig utviklet skipet ditt. Genetos kan lastes ned fra dets hjemmeside.

Siste fra forsiden