Dead Cells

Slik blir Dead Cells første betalte utvidelse

The Bad Seed er rett rundt hjørnet.

Utvikler Motion Twin har kunngjort den første betalte utvidelsen til sitt kritikerroste indiespill Dead Cells. Den heter Bad Seed og lanseres den 11. februar.

Utvidelsen kommer med to ekstra nivåer, nye våpen, nye fiender og funksjoner, og en helt ny sjefskamp venter også spillerne. En trailer fra utvidelsen kan du se øverst i artikkelen.

De to nye nivåene heter The Arboretum og The Swamp, hvorav førstnevnte byr på grønne og frodige omgivelser, mens sistnevnte er et farefullt sumpområde bebodd av farlige mutanter, pil- skytende froskemenn og dødelige blodsugere.

Motion Twin

Kritikerrost plattformspill

Den nye bossen, Mama Tick, beskrives som et beist som minner om noe fra filmen Starship Troopers, og skal ifølge utvikleren være på nivå med The Concierge – den første bossen i Dead Cells.

Dead Cells, som er et todimensjonalt plattformspill i «metroidvania»-kategorien, ble sluppet på samtlige plattformer i august 2018 og ble møtt med svært gode anmeldelser da det kom ut – også her på Gamer.no.

– Dead Cells er et av de beste todimensjonale plattformspillene jeg har spilt på veldig lenge. [...] Det er den totale pakken, med så få åpenbare svakheter, som gjør at det blir en herlig spillopplevelse. Kampsystemet er balansert, lett og lære men med enorm dybde og variasjon, skrev vår anmelder, som klasket til med 9 av 10 poeng.

Les også: Metroid-inspirerte Axiom Verge får en oppfølger »

Siste fra forsiden